Waarom mijntrouwfilm.be kiezen voor je huwelijksvideo?

Pure passie

Hoewel we heel wat ervaring hebben met het maken van allerhande films, hebben we een bijzondere voorliefde voor de huwelijksvideo ontwikkeld. Wij vinden het gewoon fantastisch om niet alleen realistisch in beeld te kunnen brengen wat er op je huwelijksdag gebeurt, maar om ook de emotie en de sfeer van de dag te vatten en over te brengen zodat jij telkens opnieuw je mooiste dag en alle emoties kan herbeleven. Wij leveren liever geen standaard trouwfilms af, maar wel filmische pareltjes die écht ontroeren.

Bergen ervaring

Wij kennen de geplogenheden, de ceremoniële en de etiquetteregels door en door en we komen altijd netjes gekleed. Je huwelijksvideograaf zal dus niet uit de toon vallen. Meer nog, je zal haast niet merken dat we er zijn!

Vakmanschap & professionalisme

Het team van mijntrouwfilm.be heeft heel wat ervaring met het maken van high-end producties voor tv. We werken uitsluitend met professionele camera’s die geschikt zijn om een huwelijk mee te verfilmen en volgen ook de technologische ontwikkelingen en videotrends in onze sector op de voet.

Je mag er dus gerust op zijn dat je een professionele partner hebt ingeschakeld om jouw huwelijksvideo te maken en dat de beeldkwaliteit onberispelijk zal zijn.

Mijntrouwfilm is trots het embleem te mogen dragen van House of Weddings en European Wedding Professionals - dé garantie dat we kwaliteit leveren!

Flexibiliteit en een heel persoonlijke service

Onze voornaamste zorg is dat jij tevreden bent. Dat je enthousiast en trots zal zijn op het resultaat, daar zijn we vrij gerust op. We hebben een uitgesproken stijl en daar heb je heel bewust voor gekozen. Maar we willen ook dat onze samenwerking vlekkeloos en zorgeloos verloopt en daar doen we echt alles aan.

Daarom starten we met een persoonlijke kennismaking om al je wensen in detail te overlopen. We sturen je ook niet zomaar een onpersoonlijk standaard bericht en algemene prijslijst door per mail, maar wel een gedetailleerd prijsvoorstel op maat.

Gaan we aan de slag, dan nemen we ook de nodige tijd om duidelijke afspraken te maken zodat je perfect weet waar je aan toe bent en wat je mag verwachten. Zo wordt je ook onnodige stress bespaard.

Tenslotte besteden we ook aan de off-line beleving extra aandacht. De afgewerkte films krijgt je in een gepersonaliseerde en stijlvolle verpakking toegestuurd en die zal je zonder twijfel met veel trots aan je vrienden en familie laten zien.

We willen niet gewoon een fantastische huwelijksvideo voor je maken, maar je een unieke totaalervaring laten beleven zodat je nog dikwijls en met veel plezier aan je huwelijksdag, maar ook aan onze samenwerking zal terugdenken.

Meer weten over onze service en benieuwd wie je op je trouwdag mag verwachten? Laten we dan even kennismaken! Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken!