Benieuwd wat je van onze huwelijksvideografie mag verwachten?

 

Wij maken geen klassieke trouwvideo's!

Huwelijksvideografie is veel meer dan alleen maar de gebeurtenissen op je huwelijksdag verfilmen. Gewoon je bruiloft filmen en documenteren hoe je huwelijksdag verloopt, dat kan iedereen. Er een prachtige videoreportage van maken die iedereen weet te ontroeren en die je je grote dag doet herbeleven vanuit je zetel… Dat is iets heel anders!

Bij mijntrouwfilm.be komen we uiteraard eerst je hele huwelijk filmen, maar het is vooral bij de montage dat the magic happens. Uren trouwfilm herwerken we in een korte trailer en in een complete wedding movie. De trailer vat vooral de hoogtepunten van je grote dag samen terwijl de wedding movie een sfeervolle film is die barst van emotie en romantiek.

Wij hebben een getraind oog om net die kleine details op te merken die het verschil maken en die je niet gemist wil hebben. Die details, en jij uiteraard, krijgen een hoofdrol in onze montage. 

Neem maar even een kijkje bij enkele van onze eerdere creaties hieronder of op onze Facebookpagina en ontdek zelf hoe onze huwelijksvideografie het verschil maakt.